Μενού

Image module
Image module
Image module
Image module

Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε

Παραδοσιακό κεμπαπάκι Φλώρινας

Η διαφοροποίηση της γεύσης του σε σχέση με το παραδοσιακό κεμπάπ και το σερβίρισμα του με σως παπρικας είναι δύο από τους πολλούς λόγους που πρέπει να δοκιμάσει κάθε εραστής του κρέατος το κεμπαπάκι.

Μπιφτέκι ζυμωμένο με γάλα βουβάλου

Το αγαπημένο και κλασσικό μπιφτέκι του Πρίγκιπα ξεχωρίζει και αυτό από τον κατάλογο. Μεγάλο, ζουμερό μπιφτέκι ζυμωμένο με γάλα βούβαλου σερβίρεται μόνο του αλλά και σε μπέργκερ με ολοφρεσκιες και λαχταριστές τηγανιτές πατάτες.

Καλαμάκια χοιρινό & κοτόπουλο

Όχι να το παινευτούμε , αλλά τα σουβλάκια μας είναι τα πιο ζουμερά που έχετε δοκιμάσει. Είναι κορυφαίας ποιότητας, παρασκευάζονται από τα καλύτερα κομμάτια κρέατος και ψήνονται από τον καλύτερο ψήστη. Τα σερβίρουμε με ψωμί ζυμωτό.

Βουβάλι σε καλαμάκι ή μπιφτέκι

Για τους λάτρεις του ποιοτικού κρέατος, το βουβάλι σε καλαμάκι ή μπιφτέκι είναι η ιδανική επιλογή. Το βουβαλίσιο κρέας είναι το κόκκινο κρέας με τα χαμηλότερα λιπαρά και την εξαιρετικά υψηλή διατροφική αξία, ενώ αποτελεί μια πεντανόστιμη θρεπτική τροφή. Σε μία πανέμορφη περιοχή, κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, στο βορειοδυτικό άκρο του νομού Σερρών και στις όχθες της λίμνης Κερκίνης και του Στρυμώνα, δεκαπέντε εκτροφείς βουβαλιών μεγαλώνουν σε συνθήκες ελευθέρας βοσκής, περίπου 3.500 ζώα.

Καλαμάκι Συκώτι Μοσχαρίσιο Γάλακτος

Κάτι διαφορετικό και ασυνήθιστο από τα συνηθισμένα σουβλάκια κατάλληλο μόνο για καλοφαγάδες. Συμβάλλει σημαντικά στον σιδήρο για τον οργανισμό μας. Το καλής ποιότητας μοσχαρίσιο συκώτι, θα πρέπει να είναι σφιχτό και υγρό, γυαλιστερό και χωρίς απωθητική οσμή.

Καλαμάκι Μαύρου Χοίρου & Προβατίνας

Παρότι το κρέας του μαύρου χοίρου είναι πιο λιπαρό, το λίπος του – που συντελεί στη νοστιμιά του – σύμφωνα με διεθνείς μελέτες, περιέχει έως και 50% μονοακόρεστα λιπαρά (α-λιολεϊκό οξύ, ω3 και ω6 λιπαρά οξέα), που είναι από τα πιο υγιεινά ζωικά λίπη. Περιέχει δε και περισσότερη πρωτεΐνη.
Το πρόβειο κρέας είναι παρεξηγημένο, συχνά κακοποιημένο προϊόν, που ακριβώς γι αυτό τον λόγο έχει βγάλει πολύ κακή φήμη. Πολλοί θεωρούν πως είναι σκληρό, πως μυρίζει, ή πως έχει πολύ λίπος. Αν όμως το επιλέξει κανείς σωστά και ακολουθήσει την σωστή διαδικασία ωρίμανσης, σίγουρα κερδίζει το επιθυμητό γευστικό αποτέλεσμα που δε συγκρίνεται με κανένα άλλο.